Hvorfor Bruke Ansikt Maske

Hvorfor Bruke ansikts maske er ikkje lenger redsel og frykt for korona tvert imot .

Det er redselen for og få trykket den jævla pinnen opp i nesa en gang nr to.

For den går Langt inn og pirker bak i hjernebarken .

Uke 2 etter på så er det enda ubehag i etter den.

Selv hvor jævlig det er i ett nesebor vil eg anbefale og få i begge for og gå med ubalanse i nesa er vell så ubehagelig som testen i seg selv.

så maske på bussen er ikkje så galt om en slipper unna den jævla korona pinnen.

Fakta Sjekken og Konspirasjonsteori Fiksen:

De aerosoler, vi producerer, når vi taler, ånder og hoster, er som regel mellem 0,7 og 10 mikrometer store. De er usynlige for det blotte øje, og de kan med største lethed svæve i luften.i den danske raporten vil en maske da etter den størrelsen stoppe 99% av disse Aerosolerfiltrerings rappor for type 1 2 og 2R altså type N95 . N98. N98R

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.teknologisk.dk/_/media/79346_Test%2520af%2520Mundbind%2520-%2520Rapport%2520-%2520Politiken.pdf&ved=2ahUKEwjr19vTgIPtAhWNCOwKHTmcB84QFjAIegQICBAB&usg=AOvVaw2QDfArLdn_UKZ_3fshbERe


altså N95 masker eller arbeidsmaskerN95 det er disse maskene .

Denne typen åndedrettsvern beskytter mot partikler, men ikke mot gasser eller damp. di er også godt brukt i mot propeganda om maskens effekt der di får uvitne folk til og tro at en N95 maske er det FHI ambefaler. blant annet i Steigane og andre ekstremhøyre blogger. https://no.m.wikipedia.org/wiki/N95-maske

Fhi Amefaler kirurgiske masker altså Type 2 eller type2R (N98).

En Fake news avis Steigane.no

Forskning: Helseskadelig å bruke masker

steigane som driver feil informasjon og komponerer fake news ang anskikts masker går også hand i hand med bedrageri bedrifter som visjon norge. disse taper millioner på at di ikkje kan ha store kollekt sammlinger som tidligere har vert i telenor arena

villedende. rart denne ikke er blitt flagget endadenne studien fra 2018 er abeidsmaske og urelevant. denne studien fra taiwan er igjen en arbeidsmaske og urelevantdenne studien fra 2015 er arbeidsmaske og urelevantdenne studien fra 2019 viser at det er mer virus på utsiden av masken en insiden. masker er engangs bruk og skal brukes riktig. smitte som oppstår på utsiden av masken ender da i søppla istede for i lungene.denne studien fra cdc viser ikkje til om vedkommene allerede har vert smittet. urelevant dette er en spørreundersøkelse. denne studien fra 2015 viser at kirurgiske munnbinn er bedre en tøy. kirurgiske munnbinn er også det anbefalte verne utstyret og bruke.neste punkt viser atter en gang til redusert oksygen inntak. om en følger rettnigslinjene så skal det ikkje være nødvendig med masker hele dagen. følg di så får du ikkje hjerne skade 😛 så seint som mai 2020 studie viser ingenting da hele verden var i lockdown og hadde nedgang. arbeidsmiljøloven setter krav til luftkvalitet også tilstrekkelig verneutstyr som masker, briller , hjelm. slik har det vert lenge ikkje noe nytt og ingen arbeidere er hjernskada grunnet oksygenmagel av masker. det er all grunn til og se at denne posten fra stegane.no er komponert for og få frem egensyn og ikke en reell studie av maskens virkning i korona krisen Spørsmål Ble du hjerneskada da du gikk i to uker på jobb med arbeidsmaske? det er di maskene som var i testenene stegane har postet vettu 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s